DENTIST APPOINTMENT

 
Idag var jag på ett efterlängtat tandläkarbesök. Jag vet inte varför jag varje gång tycker att det ska bli roligt att gå till tandläkaren för direkt när jag kommer dit och lägger mig i stolen känns det helt plötsligt bara fruktansvärt jobbigt. 
 
Och inga goda nyheter fick jag heller. Jag har nya tider bokade i maj samt juni och sen får vi helt enkelt se vad som händer. Kände inte att jag fick en klarare bild av när jag kan ta ut tandställningen även fast jag hade hoppats på ett sådant besked idag. Oh well, jag får väl bita ihop och vänta ett tag till. Snart är det över!
 GOPRO HERO 4 SILVER SURF

 
Denna goding köpte jag för ungefär två månader sedan. Jag har ännu inte använt den på "riktigt" men har testat den lite snabbt både ute och inne. Riktigt dyr pryl men gud va bra den är! Den kommer bli riktigt användbar när jag åker till Kalifornien och Hawaii samt när jag åker på backpacking trip med Linnea i Europa. Och självklart till en massa andra framtida äventyr!
 MOVIE DATE

 
Linnea kom in till stan runt 16:00 och då tog vi en sväng på Nordstan för att sedan gå och köpa klubbor, vilket har blivit en standard när det är biodags. Insurgent var grymt bra med alla duktiga skådisar, välgjorda specialeffekter och actionladdade scener. Och vi får ju inte glömma alla scener mellan Tris och Four, herregud. Älskar dom! Nu längtar jag mer än någonsin på att Part 1 av Allegiant ska komma!