AU PAIR INTERVIEW

 
Jaha, och då var det också genomfört. I lördags var jag som sagt på intervju inför att få arbeta som au pair i USA med start i sommar. Jag var väldigt nervös innan intervjun och hade inte alls förberett mig, men när jag väl kom dit släppte det och sedan flöt det hela på helt ok. Det som var jobbigast var att så fort jag fick en fråga så fick jag hjärnsläpp i några sekunder. Det hade verkligen inte skadat att ha övat in några svar innan. Men jag måste ändå säga att jag kände mig rätt nöjd efteråt! Självklart stakade jag mig på vissa ord och meningar men allt som allt gick det bra. Hon som intervjuade mig berömde mig för min engelska och sade att jag hade bra ordförråd samt uttal. Det värmde och efter det kändes det lättare och inte lika spänt att svara på hennes frågor, så tack för den! 
 
Vad händer nu då? Jo, nu är det dags att fixa färdigt min profil på Au Pair Room samt skicka in en massa papper till STS. Let's go!
 BOOKED AN AU PAIR INTERVIEW

 
Rubriken säger allt. Idag ringde de och bokade in mig för intervju. Lördagen den 17 januari, klockan 13:00 är det dags. Alltså nu på lördag! Så spännande!
 
Detta skall (helst) hinnas göras innan:
  • Boka tid hos en läkare som kan friskförklara mig check!
  • Beställa utdrag från polisregistret check!
  • Läsa samt signera Au Pair Agreement check!
  • Fixa kopior på pass, körkort samt slutbetyg från gymnasiet check!
  • Två 'childcare references'
  • En 'personal reference'
Känner mig nervös men förvantansfull!
 SOON TO BE AN AU PAIR

 
Jag kan inte riktigt förstå det själv. Häromdagen ansökte jag som au pair hos STS och igår betalade jag in anmälningsavgiften. Det känns så otroligt overkligt. Att få leva och bo i USA under ett år och samtidigt arbeta som au pair har varit en av mina drömmar väldigt länge och nu händer det äntligen. Det ska bli så otroligt skönt att få ett ombyte på vardagen och få göra helt andra saker med helt andra människor i en helt annan miljö.
 
 Nu är det bara att vänta på att STS ska kontakta mig för intervju!