SETBACKS

 
It was too good to be true anyway. Ja, livet är då inte en dans på rosor trots allt. Men det trodde jag väl inte heller även fast allt flytit på så otroligt bra den senaste tiden att jag skulle kunnat börja tro det. Welcome back to reality, Caroline!
 
Här om dagen fick jag ett mail från STS där de skrev att de mottagit mina dokument men att på grund av min tandställning kan de inte skicka dokumenten vidare till USA förrän jag tagit ut tandställningen. Jag kommer inte gå djupare in på hur jag kände mig när jag tog emot detta besked för jag har under de senaste dagarna reflekterat kring detta på egen hand och har nu äntligen kommit fram till att det är bara till att skaka av sig och gå vidare.
 
Hur påverkar detta mina au pair planer? Egentligen påverkas de inte så mycket alls. Planen är att påbörja mitt år som au pair i augusti 2015. Däremot kan jag inte längre planera iförväg utan får helt enkelt nu "play it by ear" istället och vänta på att den där jäkla tandställningen ska tas ut.
 
Jag är en planerare ända in i benmärgen. Jag lever för att (oftast) utgå från en detaljerad plan och kanske var det därför jag tog beskedet så hårt som jag faktiskt gjorde. Det som händer nu är ju då att jag helt enkelt inte kommer att kunna påbörja min matchningsprocess förrän i maj/juni. Alltså cirka tre månader från nu. Detta känns liiiiiiite jobbigt eftersom jag är helt färdig att påbörja denna process redan nu.
 
Men whatever, I'm just gonna have to wing it this time!
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo