I'VE FOUND A NEW PASSION

 
I två veckors tid har jag nu hållt på att redigerga min au pair video. Och det är så sjukt roligt! Innan jag väl påbörjade redigeringen tänkte jag att detta skulle bli världens tråkigaste uppgift. Men oj, vad fel jag hade.
 
Jag är väl rätt kreativ... till en viss nivå. Problemet med min kreativitet är väl att jag inte riktigt orkar förverkliga det. Det tar tid, det är jobbigt, det tar tid, det är jobbigt och bortförklaringarna är många. Men bara för att jag är "för lat" betyder inte det att min hjärna inte ständigt snurrar med nya krativa idéer. Tro mig, det gör den.
 
However, back to the subject. Effekter, texter, bilder och ljudeffekter. Det tar aldrig slut, man kan hålla på hur länge som helst. Jag har som sagt hållt på med min redigering i två veckor nu och min video är 2min 51sek.
 
Jag använder mig av Final Cut Pro X TRIAL. Tanken var från början att använda iMovie men jag var så sugen att sätta tänderna i  Final Cut Pro X eftersom the oppurtunites are pretty much endless och eftersom Apple då erbjuder en trial på 30 dagar kostnadsfritt, who am I to say no?